Wedstrijdverslag AZC MO20-1 – SJO AZSV/AD’69 MO20-2 11 Februari 2023

februari 12, 2023

Vandaag speelden we tegen AZC MO20-1, een 9tal. Dit betekent dat AZC niet genoeg spelers heeft voor een 11tal, dus wordt er 9 tegen 9 gespeeld. Het veld wordt dan ook aan elke kant 5 meter ingekort. We hebben 1 keer eerder 9v9 gespeeld, dus we waren benieuwd hoe dit af ging lopen. We begonnen chaotisch aan de wedstrijd, we pasten ons een beetje aan aan het niveau van de tegenstander. Gelukkig maakte Julia uit een klutscorner 0-1 en kwamen we wat beter in de wedstrijd. Noëlle maakte de 0-2 met een geweldige assist van Julia, en op een goeie assist van Femke maakte Naomi er 0-3 van. In de rust kregen we een lekker (lauw) theetje. Omdat we met 12 man stonden en maar 9 man mochten opstellen, werd er veel gewisseld. Vlak na rust maakte AZC de 1-3. Een tijdje later floot de scheids onterecht voor een penalty tegen. Gelukkig werd deze op de lat geschoten dus kwamen we daar goed mee weg. Even later viel aan de andere kant de 1-4 door Celine, uit een voorzet van Naomi! Daarna maakte Noëlle er 1-5 van (helaas niet gefilmd). Tyra werd gewisseld omdat ze last had van haar knie, maar 2 minuten later stond ze alweer in het veld. We kregen namelijk een penalty, en Tyra wilde die graag nemen in herinnering aan haar opa. Natuurlijk schoot ze hem er in en zo stond het 1-6! We weten zeker dat haar opa super trots zou zijn 🤍 Het was een wedstrijd met (heel) veel kansen en we hadden er makkelijk 10 kunnen maken. Er zat zeker meer in, maar we zijn tevreden met de 3 punten! (Ohja de scheids ging expres aan de zijkant staan toen hij een groepsfoto van ons maakte maar hij staat er alsnog op) De aankomende 2 weken hebben we helaas geen wedstrijd, 4 maart mogen we weer tegen DVC MO20-1, om 14:35 op veld 6!