Supportersvereniging

  • Algemeen
  • Leden
  • Over de supportersvereniging
  • Fanshop

avondprogramma vrijwilligersdag gaat niet door

maart 16, 2019

Helaas heeft de supportersvereniging moeten besluiten om het avondprogramma voor de vrijwilligersdag te annuleren in verband met het feit dat zich niet voldoende mensen op gegeven hebben. Gelukkig bestaat er veel belangstelling voor het middagprogramma! We maken er een mooi middagfeestje van!

zaterdag 16 maart: Rad van Fortuin

maart 8, 2019

Zaterdag 16 maart, direct na afloop van de wedstrijd AZSV – Staphorst draait het Rad van Fortuin in de kantine! De supportersvereniging looft 3 rondes van elk 3 prijzen uit, te weten € 25, € 15 en € 10,- per ronde. Kosten per lot € 1,- Doe allemaal mee! Als het goed bevalt, gaan we

Read More…

Vrjwilligersdag vrijdag 22 maart

maart 8, 2019

Met de aanmeldingen voor het middagprogramma loopt het voorspoedig. Het middagprogramma gaat dus sowieso door. Voor de avondeditie (van 20 tot 24 uur) hebben zich momenteel nog niet voldoende personen aangemeld, om het ’s avonds door te kunnen laten gaan! Graag UITERLIJK 16 MAART aanmelden via de intekenlijst in de kantine of via het e-mailadres

Read More…

Vrijwilligersdag vrijdag 22 maart

februari 9, 2019

Op vrijdag 22 maart organiseert de supportersvereniging samen met de kantinecommissie een vrijwilligersdag. Locatie: kantine AZSV. Genodigden: ALLE vrijwilligers EN hun partners. Tijdens deze dag is het eten en drinken volledig voor rekening van AZSV. De wat oudere vrijwilligers zijn welkom op het middagprogramma. Er wordt gezorgd voor een gezellig programma en voor lekker eten.

Read More…

Kinderbingo 8 februari

januari 28, 2019

Hallo jongens en meisjes, De supportersvereniging van AZSV organiseert voor de basisschooljeugd weer een kinderbingo. Deze vindt plaats op vrijdag 8 februari van 18.30 uur tot 20.00 uur. De bingo is gratis en in de pauze is er drinken en wat lekkers. Er zijn natuurlijk weer prachtige prijzen te winnen. Vergeet niet je pen of

Read More…

Sponsoren nieuwjaarsreceptie bedankt!

januari 12, 2019

Dit jaar was er op de nieuwjaarsreceptie een grote(re) verscheidenheid aan prijzen te winnen met het Rad van Fortuin. Veel bedrijven en odernemers die AZSV een warm hart toedragen, hebben zich bereid verklaard een sponsorbijdrage te leveren. De supportersvereniging bedankt de volgende bedrijven en ondernemers voor hun sponsoring: Autobedrijf Wikkerink, Autobedrijf Kempers, bakkerij Vaags, bakkerij

Read More…

meer nieuws

Bestuursleden

Naam: Herman Duenk
Functie:  Voorzitter
Contactgegevens:
h.duenk@kpnmail.nl en 06 137 923 66
Naam: Mario Klein Gunnewiek
Functie:  Penningmeester
Contactgegevens:
mariokleingunnewiek@kpnmail.nl
en 06 291 001 67
Naam: Eric Wamelink
Functie:  Secretaris
Contactgegevens:
eric_wamelink@kpnmail.nl

Overige leden

Joke Wildenbeest
Wim Smees
René Meinen
Henny te Bokkel
Mariska Lammers


Over de supportersvereniging

Op 4 april 1989 is de supportersvereniging opgericht. Het eerste bestuur bestond uit: J.Ansink, H.Bollen, H.Luiten, H.Navis, H. ter Haar, J.Heijnen, J. de Bree en de dames: A. Wamelink-Tolkamp en J.Jansen-Lammers.

De doelstelling van de supportersvereniging, zoals vastgelegd in de statuten:

  • De voetbalvereniging AZSV financieel en moreel steunen
  • De onderlinge band c.q. de sfeer tussen de supporters van AZSV verbeteren en verstevigen

Het bestuur verkoopt loten en koffie en thee op de zaterdagen dat het eerste herenteam thuis voetbalt. Daarnaast is het bestuur (mede) betrokken bij de organisatie van de nieuwjaarsreceptie, de vrijwilligers dag en de slotavond. Er worden tevens acties en evenementen georganiseerd voor jeugd en volwassenen.

De vereniging AZSV wordt financieel ondersteund door de supportersvereniging. Voorbeelden hiervan zijn: tribunestoeltjes, rioolafvoer van de tribune, aanschaf rolsteiger, verhoogd terras, banieren bij de ingang, informatiebord bij de ingang, bijdrage in realisatie Olde Schole (materialenopslag en werkplaats), kleedkamerverbouwing en nieuw scorebord.

In 2017 wil de supportersvereniging de geluidsinstallatie verbeteren of vervangen.

Het lidmaatschap van de supportersvereniging kost slechts €12,50 per persoon per jaar.
Wil je lid worden? Stuur dan een mail naar supportersvereniging@azsv-aalten.nl

Fanshop

De artikelen uit de fanshop zijn te koop, op zaterdag tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal van de heren, in het supportershome of in de kraam bij de omroepcabine. Het is ook mogelijk om deze artikelen te bestellen. Stuur een mail naar h.duenk@kpnmail.nl onder vermelding van artikelnaam en het aantal stuks. De Supportersvereniging neemt dan contact met je op.

Artikel 1

Gebreide muts met AZSV logo

€10,-


Artikel 2

Ballpoint met opdruk

€2,-


Artikel 3

Autovaantje

€4,00


Artikel 4

Sleutelhanger / Opener

€1,50


Artikel 5

Cap met AZSV logo

€5,00


Artikel 6

Gebreide sjaal met AZSV logo

€10,-


Artikel 7

Grote paraplu

€15,-