Toetje na fantastisch seizoen (toegang gratis)

juni 30, 2024

VR 5 JULI: AZSV VR1 – PEC ZWOLLE BELOFTEN

Vrijdag sluiten de speelsters van AZSV-VR1 een historisch seizoen af. Het team werd met maar liefst 20 punten voorsprong kampioen in de 1e klasse. Twee weken geleden werd voor de tweede keer de districtsbeker veroverd. In Apeldoorn werd het Zwolse ZAC met 0-2 verslagen. Afgelopen zaterdag werd ook de Achterhoek Cup nog aan de lijst van trofeeën toegevoegd. Met recht een historisch seizoen!

Vrijdagavond 5 juli, aanvang 19.00 uur, oefenen de dames op sportpark Villekamp tegen het beloften-team van PEC uit Zwolle. Dit team herbergt diverse speelsters die voor een Nederlands elftal in een specifieke leeftijdscategorie uitkomen. Een mooie gelegenheid om te kijken hoe de AZSV-vrouwen zich verhouden tot deze talentvolle speelsters, die door PEC zijn gescout, die vijf keer per week trainen, waarvan een aantal in een pleeggezin rond Zwolle wonen en die hun voetbaldroom najagen.

Voor AZSV is het daarnaast een mooie gelegenheid om het vrouwenvoetbal te promoten. Iedereen is welkom, zoals vermeld is de toegang gratis. Na afloop is er gelegenheid voor fotomomenten. Toeschouwers, naar verwachting vooral de jeugd, kunnen met één of meer AZSV-speelsters én de kampioensschaal en de bekers op de foto.