Sportverzorging

fysiotherapie

Onder de tribune is een fitnessruimte met diverse apparatuur en een behandelkamer beschikbaar.

Vanaf Maandag, Dinsdag en Donderdag is hier ‘s-avonds een fysiotherapeut/sportverzorger aanwezig.

De fysiotherapeuten zijn beschikbaar voor de leden van AZSV die een blessure hebben opgelopen welke voetbal gerelateerd is. Ook is het mogelijk om na een zware blessure revalidatietraining te volgen onder begeleiding van één van hen. De fysio’s hebben allen nauw contact met twee praktijken uit Aalten waar, indien nodig, verdere behandelingen gegeven kunnen worden.

Vragen? Mail naar fysiotherapie@azsv-aalten.nl

 

Afspraak maken, behalve op woensdag!
EHBO

Tijdens de wedstrijdzaterdagen is er bij AZSV een hulpverlener beschikbaar die ingezet kan worden om het moment dat er een calamiteit is. Hier is een algemeen telefoonnummer voor in gebruik: 06 108 484 14

De vrijwilligers hebben allen minimaal een cursus sportletsel en reanimatie gevolgd, of hebben door werk of EHBO ervaring hiermee. Ook weten zij welke hulp er ingeschakeld kan worden op het moment dat ze het zelf niet kunnen verlenen. De groep bestaat uit +/- 16 personen, waardoor men max. 1x per 6 weken een halve dag ingezet hoeft te worden. Tevens worden er bij evenementen steeds vaker (B)HV-ers ingezet omdat dit vanuit de gemeente verplicht is en tijdens het straatvoetbal zijn ze ook aanwezig.

Telefoonnummer: 06 108 484 14

Contactpersoon: Rian Ebbers

Contactgegevens: rianebbers@live.nl | 06 465 838 86