Jo9-1 wint met 9-5 van Grol jo9-1

april 22, 2023

Doelpunten:
Joep Wubbels 3x, Max Luiten 3x en Teis Hartman 3x

Al snel kwamen we op 0-1 achterstand door een fel begin van Grol. We lieten ons niet van de wijs brengen en de schade werd snel hersteld door Max. Hij scoorde fraai uit een mooie combinatie met Joep. De 2-1 was ook mooi. Hugo redde knap op een hard schot van de spits van Grol. Hij schoot de bal direct uit naar de vrijstaande Max die voorzette op Joep die de 3-1 op het scorebord zette. 3-1 ipv van 2-2. Lekker Hugo! Kort daarop scoorde Joep via een mooie solo de 4-1.

De 5-1 en de 6-1 vielen op identieke wijze. Uit cornerballen van Max kopten eerst Teis en toen Joep heerlijk binnen!

In de time out van de 2e helft vroeg jarige job Vigo of hij ook een corner mocht zetten. Hij had namelijk broccoli 🥦 gegeten vrijdag en wou zien of dit werkt. En dat was het geval! Een heerlijke strakke corner werd binnen geknikt door Teis. Heerlijk! Vrijdag weer broccoli voor Vigo die (daardoor??) erg goed speelde vandaag!

Nadat Edwin kwam kijken vond Senna het ook tijd voor een goaltje. Hij mocht de laatste 5 minuten voorin spelen en was zelfs dichtbij een treffer. In een uiterste poging was het bijna raak maar helaas verdraaide hij zijn knie en moest de wedstrijd staken. Grol werd niet meer gevaarlijk en daardoor bleef de eindstand 9-5. Een klasse pot voetbal mannen. Chapeau! De traktatie van Vigo was welkome energie! Gefeliciteerd Vigo!