Doelpunten:
Joep Wubbels 5x
Teis Hartman 3x
Max Luiten 2x

Vandaag begonnen we aan de 4e fase tegen een voor ons onbekende tegenstander. Ik was de tijd nog aan het instellen of de 0-1 lag al in het netje. Joep tekende voor de 0-1. Kort daarop bereikte Luuk met een strakke bal langs de lijn Teis die zijn directe tegenstander uitkapte en de 0-2 binnenschoot. Wat gebeurde hier in Borculo?! Wat een start!

Toch kwam UNO terug in de wedstrijd door de 1-2 binnen te schieten. Maar een strakke hoog voorgegeven corner van Luuk werd door Joep heerlijk tegendraads via de grond binnen geknikt (FIFA-goaltje)! Het was één richtingsverkeer de 1e helft en ondanks de ontzettende bak met regen was het genieten geblazen. Noemenswaardig is nog de kiezelharde pegel van Max die op dat moment de 2-6 betekende. W A T een heerlijke goal. Maar de feeststemming was zo groot dat iedereen naar voren begon te lopen. Hierdoor moesten Vigo en Hugo soms met z’n tweeën 3 of 4 spelers van UNO tegenhouden. Maar zelfs dit lukte vandaag en zo gingen we met 2-7 de rust in.

Na rust was het een vergelijkbaar spelbeeld. Senna was 2x dichtbij een doelpunt maar beide pogingen gingen rakelings naast. Toen we de 10e binnenschoten was het volgens de scheids (en mijzelf ook 😉) mooi geweest. Koud, nat, maar zeer voldaan gingen we naar de heerlijke warme douche. Wat een topprestatie vandaag! Een dikke vette terechte overwinning!

1 ding nog. Absolute uitblinker vandaag was Luuk. Hij gaf aan vrijdag Broccoli met worst te hebben gegeten. We hebben afgesproken dat dit het vaste recept wordt op vrijdagavond bij de familie Luiten 😉.