Jo9-1 wint doelpuntrijk duel tegen Dinxperlo jo9-1 met 7-8

Doelpunten:
Teis Hartman 3x
Max Luiten 3x
Joep Wubbels 2x

Voor we door hadden dat de wedstrijd écht was begonnen stonden we al op achterstand. Maar kort daarop was het Max die zijn 1e van vandaag binnenschoot. 1-1, en nu beginnen we echt.
De wedstrijd ging eigenlijk van begin tot eind mooi gelijk op! Ondanks de vroegte was het de moeite waard om hierbij aanwezig te zijn. Ook kende de wedstrijd veel hoogtepunten! Het begon met de 2-2. Een strakke cornerbal van Max werd door Joep mooi binnengekopt. Klasse goal! Kort daarop wederom een heerlijke goal. Knap doorzetten en een lange rush van Vigo over rechts resulteerde in een prachtige 2-3. Vigo zette de bal namelijk strak voor waardoor Teis gemakkelijk kon scoren.

Hierna was het Dinxperlo dat weer iets terug deed. Het werd 3-3, 3-4 door uitblinker van vandaag Teis, 4-4, 4-5 door Teis, 4-6 door Max, 5-6, 6-6, enzovoort! Het ging maar door en ging maar door. Echt een heerlijke pot om naar te kijken! De laatste minuten scoorden wij via Joep en Max nog eens 2x. Was dit genoeg?
Luuk had de broccoli met worst helemaal opgegeten vrijdag 😉, Sam had de aanvoerdersband om waardoor hij vleugels kreeg en Hugo had de laatste 10 minuten lijm aan de handschoenen & Senna was messcherp om de overwinning mee naar Aalten te nemen. Doelpunten hadden we genoeg gemaakt, maar het was dus onze achterhoede die ons erdoor heen sleepten de laatste minuten. Toen het laatste fluitsignaal. 7-8 winst! Hoppa! Een verdiende overwinning!

Op de terugweg gaf Vigo aan dat hij komende vrijdag ook graag Broccoli wil eten hahaha. Prachtig!