Jo9-1 speelt gelijk tegen Vios

april 1, 2023

Doelpunten: Senna Tolkamp 1x, Luuk Luiten 1x, Max Luiten 1x en Joep Wubbels 3x

Gelukkig ging de wedstrijd gewoon door vandaag. Want het was wederom een kletsnat gebeuren!
In tegenstelling tot vorige week kwamen we vandaag al snel 0-1 achter i.p.v. 1-0 voor.

Maar het was Max die de achterstand snel omboog naar een 1-1 stand door een strakke uithaal in de lange hoek. Verder ging het de eerste helft volledig gelijk op. Het ene doelpunt na het andere doelpunt viel binnen. Een mooi moment in de 1e helft was het allereerste doelpunt van Luuk dit seizoen! Lekker bezig.

En wederom een FIFA goaltje vandaag! Teis kreeg de bal aangespeeld van achteruit. Hij gaf een strakke pass op Senna, die stak de bal tussen 3 verdedigers door op de diepgaande Joep. Joep tikte quasi nonchalant de bal langs de keeper. Wat een heerlijke teamgoal! Chapeau.

We gingen met een 3-4 voorsprong de rust in. Kort na rust kwamen we via Joep weliswaar op een 5-3 voorsprong maar het Vios die echt los kwam. We hadden het moeilijk. Via knap verdedigend werk van Vigo, die met 3 rake kopballen liet zien hoe je door de lucht moet verdedigen, hielden we stand. Verder was het Sam die een doelpunt voorkwam, die eigenlijk al door iedereen werd geteld. Hij gooide zich voor een schot en via zijn rug en benen kwam de bal op de lat. Onze tank was bijna leeg. Vios bleef maar drukken. Maar Hugo had duidelijk geen zin om te verliezen vandaag. Hij hield de ene naar de andere bal tegen via knappe reddingen.

Bleef het bij 5-5 vandaag?! Nee hoor, via een snelle counter was het Senna die de 6-5 binnenschoot. Maar ook dit bleek niet de winnende goal. Terecht was het Vios die in de allerlaatste minuut alsnog de 6-6 binnenschoot. Balen, balen en nog eens balen. Vooral voor Hugo die de eerste 3 inzetten nog kon tegenhouden, maar de 4e keer was er net eentje teveel.