DEGELIJKE OVERWINNING VROUWEN 1

september 11, 2022

Vandaag speelde VR1 de 2e wedstrijd in de beker. In Aalten was Genemuiden de tegenstander. VR1 begon sterk aan de wedstrijd, ondanks dat VR1 Genemuiden niet meteen vol onder druk zette, wist Genemuiden niet aan het voetballen te komen. VR1 daarentegen creëerde meerdere kansen. Uit een kluts situatie ontstond de 1e goal. Laura was attent op de doellijn en tikte de bal binnen. Kort daarna stond de 2-0 al op het scorebord. Sil opende goed op Ellen wie de bal in het netje schoot. Binnen het halfuur werd er nog een keer gescoord. Het was weer Sil die goed opende op Ellen. Ellen hield goed het overzicht en zag Judith voor de goal vrij staan wie de bal in het lege doel kon schieten. Ondanks dat Genemuiden niet veel creëerde scoorden ze de 3-1. Via een diepe bal van de keepster van Genemuiden kwam hun spits voor de goal van VR1. Lot haalde de spits onderuit waarvoor ze een penalty kreeg. De aanvoerder van Genemuiden schoot de penalty rustig binnen. Voor rust maakte Ellen haar 2e van de middag. Met bijna een identieke goal als haar eerste besliste ze de ruststand op 4-1.

De tweede helft speelde VR1 een stuk minder scherp. Er werd nog wel 2x gescoord. Eerst wist Genemuiden de 4-2 binnen te schieten. Een corner werd goed uitgespeeld en viel in de verre hoek binnen. De eindstand werd bepaald door Ellen wie de 5-2 binnen schoot!

Opstelling: Lot, Nikki, Bente,  Vera, Lotte, Merel (Zora), Nienke, Judith, Sil (Anne), Laura (Anouk) en Ellen