Ondanks een voortvarende start verliest Jo11-1 met ruime cijfers van effectief Trias

oktober 13, 2024
Eindstand 4-9 (rust 3-6)
Doelpunten: Max Luiten 2x, Gijs Houwer en Senna TolkampVandaag een wedstrijd die eigenlijk rustig op gang kwam. Ineens was het 1-0. Max begon aan een dribbel en met een kurkdroog schot over het natte hobbelige gras tekende hij voor de 1-0. Daarna was het de beurt aan het goed combinerende Trias om de 1-1 binnen te schieten.

Na de time-out viel alles onze kant op. 2e ballen kregen we mee, mooi positiespel en fraaie combinaties zorgden voor een lekkere voorsprong van 3-1 door doelpunten van Gijs en Senna. Niks aan de hand zou je zeggen. Maar toen verloren we volledig de controle… Zonder te overdrijven scoorde Trias in een tijdsbestek van 5 minuten 5x! Poeh. Dat kwam wel even aan. We gingen met een 3-6 achterstand de rust in.
De tweede helft lukte het de boys niet om de wedstrijd nog te kantelen. Eigenlijk zou je kunnen stellen dat we vandaag op “op onze eigen manier” hebben verloren. We hebben namelijk gelijkwaardige wedstrijden gewonnen door net iets feller te zijn en de goals af te dwingen bij onze tegenstanders. Dit deed Trias vandaag bij ons en namen volledig terecht de 3 punten mee naar Winterswijk.
Door: Mathijs Wubbels