Wil jij voetballen op hoog niveau in de jeugdteams van AZSV/Ad’69? Meld je nu aan!

mei 14, 2023

De gezamenlijke jeugdopleiding van AZSV/Ad’69 is één van grootste voetbalopleidingen in de regio.
AZSV en Ad’69 werken op het moment aan een plan om met ingang van het seizoen 2024/2025 in zijn geheel samen verder te gaan. De beide verenigingen tellen dan samen ruim 1600 leden, waaronder ruim 200 meisjes en vrouwen.

Een doelstelling van de jeugdpopleiding is om zoveel mogelijk spelers en speelsters uiteindelijk te zien schitteren in Heren 1 en Vrouwen 1. Heren 1 van AZSV speelt op het moment in de 4e divisie, het Vrouwen 1 team speelt voor promotie naar de hoofdklasse. Ook vinden we het belangrijk dat ieder op zijn of haar niveau kan voetballen en binding met de club heeft.

Onze ambitie is om spelers beter te maken door hen vooral uitdaging te bieden. Dat doen we met goed opgeleide trainers die spelers inspireren om het beste uit zichzelf te halen. De jeugdselectieteams AZSV/Ad’69 spelen zoveel mogelijk op Hoofdklasse en Divisieniveau. Ook de meisjesteams spelen op niveau.  Ons streven is om met tenminste 2 meisjes teams, MO13 t/m MO20, hoofdklasse niveau te spelen.  Talentvolle meisjes, die dat willen, zijn bij AZSV/Ad’69 ook welkom als ze in een jongens- of gemengd selectieteam willen spelen.

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of een paar keer meetrainen? Stuur dan een mail naar voetbaltechnischecommissie@azsv-aalten.nl. We nemen dan contact met je op voor een afspraak.