Wijziging sponsorcommissie AZSV per 1 maart.

maart 1, 2020

Per 1 maart heeft AZSV een nieuwe sponsorcommissie te weten;

Johan Wikkerink (voorzitter), Eline Sloetjes, Hans Lammers (secretariaat), Gerben Driessen, Jan Oonk, Marit Kämink, Patrick Frenken (interim) en Sjoerd Veerbeek (interim).

Het bestuur van AZSV is erg blij met het nieuwe enthousiaste team. Samen met de commissie wil het bestuur verder werken aan het traject bestuurlijke vernieuwing, welke twee jaar geleden is ingezet. Met 180 sponsoren ligt er een uitdagende taak voor de nieuwe commissie om alle sponsoren zich thuis te laten voelen bij AZSV, het rood witte hart van Aalten.

De nieuwe commissie gaat de komende periode op geheel eigen wijze kennismaken met de sponsoren. Met veel energie en de bal aan de voet wil ze aan de slag om samen met de sponsoren te gaan scoren.

Mochten er vragen zijn dan is de sponsorcommissie te bereiken via sponsor@azsv-aalten.nl

In januari 2020 heeft de sponsorcommissie van AZSV, na diverse gesprekken met het bestuur, collectief  besloten om te stoppen. De reden is dat er een verschil in zienswijze is met betrekking tot het sponsorbeleid..

Jarenlang heeft de commissie vorm gegeven aan de sponsoring. Met de beschikbaar gestelde gelden hebben wij gezamenlijk onze vereniging AZSV kunnen uitbouwen en Sportpark Villekamp op de kaart gezet. Ook heeft de sponsorcommissie een grote kwaliteitsslag m.b.t. sponsoring bewerkstelligd.

We zijn de leden van de sponsorcommissie dankbaar voor hun jarenlange, vrijwillige  inzet en gedrevenheid.

Bestuur AZSV