Wedstrijdverslag ZZC’20 – SJO AZSV/AD’69 MO 20-2

januari 29, 2023

Vandaag mochten we weer! We speelden uit tegen ZZC’20, de nummer 2. We begonnen wat slordig en chaotisch aan de wedstrijd, hierdoor kwamen we na een kwartier al 1-0 achter. De tegenstander speelde behoorlijk agressief, even schakelen dus. Helaas liep Tyra een blessure op aan haar been en moest er halverwege de 1e helft uit. Vlak voor rust maakte Noëlle gelukkig de 1-1 (deze keer is de goal wel gefilmd!) en gingen we toch met een goed gevoel de rust in.

Na de rust gingen we er weer vol voor! Kaylen bezorgde per ongeluk haar tegenstander een bloedneus, Esmee ging ook vol voor de bal en soms een beetje de tegenstander 😉, de 2e helft was het hard werken. De keeper van de tegenpartij pakte een terugspeelbal met haar handen, maar de scheidsrechter vond het blijkbaar geen penalty, waar Willem het zeker niet mee eens was. Ook Kaylen niet en liet dat duidelijk merken. Ze kreeg flink wat commentaar van de tegenstanders in het veld en op de bank maar ze kon zich goed beheersen en daar waren we natuurlijk erg blij mee! Vervolgens floot de scheidsrechter middenin onze aanval helaas af, dus bleef het 1-1. Een prima resultaat tegen de nummer 2 en we zijn nog steeds koploper! Eenmaal bij AZSV aangekomen moest het resultaat natuurlijk even opgeschreven worden en daarna gingen we voor de 3e helft in de kantine. Volgende week spelen we om 14:35 uur een thuiswedstrijd tegen Kilder op veld 3!