Wedstrijdverslag SJO AZSV/AD’69 MO20-2 – DVC

december 4, 2022

Vandaag speelden we thuis tegen DVC MO20-3. We begonnen wat slordig aan de wedstrijd, veel balverlies en weinig rust. Gelukkig lukte het DVC niet om daar gebruik van te maken. We pakten onszelf weer op en kregen meer rust aan de bal. DVC gaf ons heel ruimte, en uiteindelijk maakte Esmee daar de 1-0 uit (helaas niet gefilmd, Esmee en Julia deden wel een koprol). We hadden wat kansen hier en daar, maar uiteindelijk kregen we een penalty door hands van de tegenstander, die Tyra cool calm collective in de linkerhoek schoot. 2-0! Julia viel nog op haar pijnlijke enkel en moest er even uit. Vlak voor rust maakte DVC de 2-1, en zo gingen we ook de rust in. Na de rust gebeurde er niet veel, af en toe een kans maar die werd niet benut. DVC raakte gefrustreerd en werd agressief, maar het had geen nut, het bleef 2-1. Uiteindelijk klonk het eindsignaal en waren de 3 punten binnen! Natuurlijk moest het in de kantine op het scorebord geschreven worden, en haalde de vader van Marchien (shoutout Patrick) een krat bier en liefmans voor ons om de winst te vieren. Volgende week spelen we de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen t’ Peeske!