Wedstrijdverslag FC Dinxperlo – AZSV/AD’69 MO20-2

november 28, 2022

Vandaag speelden we tegen FC Dinxperlo, de koploper. Marchien had een fotograaf en een videograaf geregeld, dus stay tuned voor de foto’s en filmpjes die er vandaag gemaakt zijn! We begonnen sterk aan de wedstrijd, en hadden hier en daar wat kansjes. Halverwege de eerste helft maakte FC Dinxperlo de 1-0. We bleven kansen hebben maar kwamen helaas niet tot scoren. De 2-0 viel en zo gingen we ook de rust in. Na de rust waren er weer wat wat kansen van onze kant af, maar weer ging er niks langs de keeper. Uiteindelijk maakte Dinxperlo de 3-0. We begonnen moe te worden maar toch bleven we gaan. Dinxperlo maakte de 4-0, en net voor het eindsignaal viel ook de 5-0. Helaas geen 3 punten kunnen meenemen naar Aalten, maar volgende week proberen het weer! Om 12:45 spelen we thuis tegen DVC, hopelijk zien we jullie dan!