Wedstrijdverslag AZSV MO20-2 – Kilder 19-11-2022

november 20, 2022

De eerste 3 punten van het seizoen zijn binnen! We speelden thuis tegen Kilder, waarvan we de vorige keer 0-1 verloren hebben. We begonnen sterk aan de wedstrijd, en kwamen redelijk snel 1-0 voor door Noëlle. Hier zijn helaas geen beelden van want de bank was even vergeten dat ze moesten filmen. Daarna kregen we een (onterechte) penalty tegen (wat de scheids zelf ook toegaf daarna). Deze ging er helaas in en het stond 1-1. Vlak voor rust maakte Julia uit een corner 2-1. Na de rust maakte Naomi uit een klutscorner 3-1 van de score. Sanne had last van haar hamstring, maar natuurlijk ging wedstrijd kijken voor. Kaylen scoorde de 4-1 en Sanne was heel blij. Daarna had Kaylen haar schoen uit. Uiteindelijk maakte Tess 5-1 van de score. Het moest natuurlijk met trots op het bord in de kantine gezet worden. We zijn ook eindelijk van de laatste plek af. Volgende week spelen we uit tegen FC Dinxperlo!