Voetbalschool,…wat doen we??

maart 31, 2020

,..1.50 meter afstand bewaren!
In de supermarkt zijn de lijnen voor ons uitgezet.

Míjn lengte als uitgangspunt aan houden om een praatje op straat te maken en zo veel mogelijk binnen blijven.

Al zolang ik anderhalve meter groot ben en er geen groei -in de lengte- meer inzit weet ik nu dat het best een afstand is. Als enig vrouwelijk crew-lid én met een lengte van amper 1.50 meter tegenover 3 groot uitgevallen mannelijke crewleden van rond de 2 meter,…… scheelt dat in totaal ook 1.50 meter,..dwz 1 keer mij!!!!!

Alle gekheid op een meetlat,…het is een rare en onzekere tijd. Voorlopig géén school, géén voetbal, zo min mogelijk contact,…best lastig allemaal maar samen moeten we hier doorheen.

Wat doen we wel??
Laat zien wat je doet en stuur een leuke/grappige/mooie foto naar voetbalschool@azsv-aalten.nl
Broertjes Mats en Noud maakten voetbal cup cakes,…

Laat je truckjes zien!!
Doe mee met ‘Corona Challenge’ via de Facebook groep ‘AZSV – onze club‘.
Heb je een leuk filmpje gemaakt van zo’n challenge en wil je deze graag delen, dan kun je dat ook doen via deze zelfde Facebook groep. Aan het einde van de ‘Corona-challenge’ zullen er ook nog wat leuke prijzen uitgereikt worden, maak er dus wat moois van!
(Zie ook AZSV Corona challenge op deze site)

Af en toe zal er via deze site middels een nieuwsbericht een update over deze ‘Corona-challenge’ gedaan worden.
Voor nu alvast heel veel succes, maar vooral heel veel plezier en niet vergeten,…een kaartje of tekening in de bus bij de oudjes. Zwaaien naar oudjes die binnen moeten blijven en,…

…pas ook goed op jezelf , blijf gezond!

p.s. wil iemand zijn/haar/een verhaal vertellen of een tekening/knutselkunstwerkje op de site laten zien/zetten, stuur het dan naar ; voetbalschool@azsv-aalten.nl