Wat een strijd! Jo9-1 gaat in de slotfase ten onder tegen Ruurlo jo9-1

Doelpunten:
Max Luiten 2x
Joep Wubbels 1x
Teis Hartman 1x

Ging de wedstrijd wel of niet door bleef lang de vraag. Het was koud maar achteraf was het prima voetbalweer!

En wat een heerlijke pot voetbal vandaag. We kwamen nog wel met 0-1 achter maar door een prachtige combinatie tussen Teis, Max met als eindstation Joep kwamen we al snel terug tot 1-1. Na goed doorzetten van Teis kwamen we zelfs tot 2-1. Het liep lekker vandaag. Ruurlo deed net voor de ranja nog wel iets terug waardoor we met 2-2 de rust in gingen. Sam zette de boel op scherp en Luuk had het niet langer koud. Mouwtjes gingen omhoog en d’ran in de 2e helft!

Ruurlo begon wel sterker in de 2e helft en liep uit tot 2-4. Maar wat een veerkracht toonden we. Onder leiding van uitblinker Max kwamen we tot 4-4. Hugo redde ons nog 2x keer waardoor we in de wedstrijd bleven. Door schoten van Vigo en Senna leken we zelfs op voorsprong te komen. Helaas voorkwam het aluminium bij beide inzetten de voorsprong. Waar het ons aan geluk ontbrak viel een van richting veranderd schot van Ruurlo wél goed. 4-5. Toen alles naar voren! Strijdend tot de laatste snik. Maar helaas viel ie net niet… Door een snelle uitval van Ruurlo gooiden zij de wedstrijd in het slot en de eindstand van 4-6 werd neergezet.

Na het laatste fluitsignaal stortten de mannen ter aarde. Huilend en snikkend accepteerden we de nederlaag. Wat een passie en strijd vandaag! We mogen best een beetje trots op ze zijn. Wat een mooie pot voetbal.