Vrijdag 29 juli Clinic door Feyenoord-vrouwen

juli 9, 2022

Wil jij samen met de vrouwen van Feyenoord-1 op het voetbalveld staan? Vrijdagmiddag 29 juli kan dat! Speciaal voor alle voetbalmeiden t/m 14 jaar organiseert AZSV samen met Feyenoord een uitgebreide voetbal-clinic, met maar liefst 10 oefeningen.

In aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 belegt de vrouwenselectie van Feyenoord van 29 t/m 31 juli een trainingskamp in Aalten. Zaterdagmiddag om 14.30 uur zullen de AZSV-vrouwen in het strijdperk treden tegen Feyenoord. Vrijdagmiddag vanaf 16.30 uur verzorgen de Rotterdamse speelsters
een clinic voor maximaal 110 voetbalmeiden.

Ben jij lid van AZSV, AD’69, sv Bredevoort of FC Dinxperlo en wil jij deze unieke kans om met echte profs op een voetbalveld te staan niet missen? Meld je dan zo snel mogelijk aan, want vol is vol. Overleg wel met je ouders/verzorgers, want 29 juli is middenin de vakantie!

Deelname is gratis, de clinic wordt aangeboden door GUV Uitvaartverzorging.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar azsvfeyenoord@gmail.com. Vermeld je naam, mailadres,leeftijd en vereniging. AZSV regelt dat je ruim op tijd verdere informatie krijgt. Uiteraard mogen ouders en andere belangstellenden naar de clinic komen kijken en foto’s maken.

Groet! AZSV – organisatie AZSV VR-Feyenoord VR

Poster_v2