VR1 vergeet wedstrijd op slot te gooien

februari 9, 2020

Zaterdag 8 februari mochten de dames van AZSV vrouwen 1 weer een keer thuis optreden. Sint Annaparochie is de tegenstander en in de heenwedstrijd lieten zij zien dat het een goed voetballend elftal heeft. De vrouwen van vrouwen 1 waren dus gewaarschuwd. Om 15 uur werd op het vertrouwde veld 3 afgetrapt en al na 1 minuut had Kimberly de bal bijna in het netje liggen na een splijtende pass van Judith. Ook aan de andere kant ontstond er een goeie kans voor Sint Annaparochie, maar deze wist onze goalie Nanne te keren. In de 15e minuut was het, wederom na een mooie pass van Judith, Marijke die beheerst de 1-0 binnen schoot na een goeie loopactie. In de 23e minuut wist Judith zelf het hoofd koel te houden voor de goal en schoot na een pass van Sanne de 2-0 binnen. Daarna ontstonden er nog een paar goede kansen, maar vergat VR1 helaas de wedstrijd op slot te gooien.

De tweede helft was wat onrustiger dan de eerste helft, want Sint Annaparochie begon meteen volle bak druk te zetten. Daardoor ontstond er ruimte achter de verdediging en daar gingen de vrouwen van AZSV goed mee om. Na goed voorbereidend werk van Anouk had Ellen de 3-0 op de schoen liggen, maar deze ging helaas voorlangs. Ook Judith en Lilian hadden nog een paar goeie mogelijkheden, maar ook deze gingen allemaal rakelings naast. Hierdoor bleef het toch een beetje spannend en schoot Sint Annaparochie nog op de lat, maar meer dan dit speldenprikje konden de bezoekers niet uitdelen.

Eindstand, 2-0. Complimenten aan de scheids. De vrouwen hebben nu 2 weken rust en mogen 29 februari weer de arena betreden. DZC zal dan de tegenstander zijn.

Opstelling: Nanne, Anouk, Laura, Vera, Nikki, Merel, Sanne, Marijke (Nina), Ellen (Sandra), Kimberly (Lilian), Judith