VR1 vergeet te scoren

maart 8, 2020

Zaterdag 7 maart mochten de dames van AZSV VR1 aantreden tegen Winsum vrouwen 1. Pupil van de week Lot Winkelhorst, speelster bij het jeugd B-team, gaf het goede voorbeeld door de eerste bal keurig langs de keeper in het doel van Winsum te schieten. Een uitstekend begin van een achteraf lastige wedstrijd voor VR1.

De dames begonnen scherp aan de wedstrijd. Binnen 1 minuut belandde de bal al op de lat bij Winsum. Een paar minuten later was het wel raak. De dames zetten goed druk naar voren en na een actie van Judith aan de rechterflank, kwam er een lage voorzet welke Ellen netjes met links in de linkerhoek wist te schuiven. Vervolgens kregen de dames nog genoeg kansen, maar wisten de score niet uit de breiden. Op deze manier bleef Winsum in leven. Winsum rook bloed en zetten in de tweede helft continue druk op de verdediging van AZSV. Daardoor ontstond er ruimte achter de verdediging bij Winsum. Op dat moment kon zowel de 1-1 als de 2-0 vallen. Helaas legde de scheids in de laatste minuut de bal op de stip en deze wist de dame van Winsum te benutten. Eindstand 1-1.

Hoogtepunt: Kimley Sanders heeft eindelijk haar eerste minuten weer mogen maken bij VR1 na een lange blessure van 1 jaar. Toppertje!

Opstelling: Nanne, Anouk, Merel, Vera, Nikki, Nina, Sanne, Marijke, Ellen (Kimley), Judith, Sandra (Lilian)

Pupil van de week: Lot Winkelhorst