VR1 pakt 3 punten maar verliest keeper

december 1, 2019

AZSV VR1 heeft zaterdag met 4-1 weten te winnen van De Weide VR1. Vanaf het begin was AZSV de bovenliggende partij maar had moeite met de laatste pass of de afronding. In de eerste helft werd het doel uiteindelijk gevonden door Marijke. Uit een corner wist Marijke de bal goed in het doel te koppen. Even later wist Merel nog erg attent de bal op de doellijn tegen te houden bij een corner van De Weide. 1-0 was de ruststand. Smetje op de eerst helft was het uitvallen van Nanne met een op het oog ernstige vingerblessure. Gelukkig wou Anouk haar plaats in het doel overnemen. Na de wedstrijd bleek dat Nanne haar vinger heeft gebroken waardoor ze er voor een onbekend aantal weken/maanden uit ligt. Een flinke tegenvaller voor VR1!

In de tweede helft ging VR1 op zoek naar meer doelpunten. Dit leidde al snel tot de 2-0. Nina schoot van buiten de 16 de bal netjes in het doel. Helaas liet VR1 het nog wel spannend worden. De Weide kwam op 2-1 door een miscommunicatie bij AZSV achter in de verdediging. Gelukkig werd het niet echt spannend en wist VR1 verder uit te lopen. De 3-1 werd gemaakt door Judith. Sandra gaf de bal diep waardoor Judith alleen op de keeper afkon en de bal in het doel kon schieten. Ook de 4-1 werd gemaakt door Judith. Dit was tevens de eindstand van de wedstrijd.

Volgende week speelt VR1 alweer de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft. Om 15.00u speelt VR1 tegen HZVV in Hoogeveen.

Opstelling: Nanne (Laura), Anouk, Marijke, Vera, Nikki, Merel, Sanne, Nina, Ellen, Judith, Sandra