VR1 eindelijk weer 3 punten

november 3, 2019

Vandaag speelde AZSV VR1 de uitwedstrijd tegen Vitesse’63 VR1 uit Koekange. VR1 moest winnen om Vitesse’63 voor te blijven en aansluiting bij de bovenste ploegen te houden. In Koekange aangekomen werd duidelijk dat VR1 op veld 3 moest spelen. Een mooi weiland voor de plaatselijke koeien, helaas moesten wij hierop voetballen.

VR1 begon met een iets andere opstelling aan de wedstrijd. Leuk feitje was dat Nina na lang blessureleed een basisplaats heeft afgedwongen. VR1 begon goed aan de wedstrijd. Al in de 7e minuut kwam VR1 op een 0-1 voorsprong. Een vrije trap op het middenveld werd door Sanne snel genomen en achter de verdediging gelegd. Judith kwam hierdoor oog in oog met de keeper en schoot de bal onder de keeper door in het doel. In de 12e minuut werd het 0-2 wederom Judith wist het net te vinden. AZSV ging op zoek naar de 0-3 en gaf hierdoor veel ruimte weg waar Vitesse’63 gretig gebruikt van maakte. In de 23e minuut werd de 1-2 gescoord en vlak voor rust wist Vitesse’63 de gelijkmaker te maken. Ruststand 2-2.

Na een pittig optreden van coach Dennis in de rust, begon VR1 scherp aan de tweede helft wat resulteerde in een snelle goal. Sanne nam een vrije trap vanaf 20 meter, de rebound kwam weer bij Sanne en ze schoot nogmaals. De keepster wist de bal nogmaals tegen te houden, maar Vera was er als de kippen bij en wist de bal in het doel te werken 2-3. De 2-4 was een soortgelijke goal. Uit een corner wist Marijke de bal op doel te koppen. De keepster wist de bal te keren, maar dit maal was Steffi er snel bij om de 2-4 binnen te schieten. De 2-5 werd gemaakt door Ellen uit een voorzet van Sandra. Door merkwaardige beslissingen van de scheids wist Vitesse’63 nog terug te komen tot 4-5. Gelukkig lukte het VR1 om de voorsprong te behouden en de 3 punten mee terug te nemen naar Aalten.

Opstelling: Nanne, Anouk, Laura (Steffi), Vera, Nikki, Nina (Ellen), Marijke, Sanne, Merel, Sandra, Judith

Volgende week speelt VR1 opnieuw een uitwedstrijd. Om 15.00 wordt afgetrapt tegen st Annaparochie VR1.