VR1 BEGINT QUICK AAN DE EERSTE WEDSTRIJD 

september 27, 2020

AZSV VR1 begon sterk aan de wedstrijd tegen Be Quick ’28 VR2. Na amper 1 minuut spelen lag de bal al in het net. De eerste corner van de wedstrijd werd door Marijke beheerst ingekopt.

Vervolgens was het AZSV die de wedstrijd domineerde. Er werden veel kansen gecreëerd en er werd weinig weggegeven. Toch was het Be Quick ’28 die de 2e goal van de wedstrijd maakte. Door een slordigheid in de verdediging van AZSV kreeg de spits van Be Quick een opgelegde kans om te scoren, welke ze dan ook verzilverde 1-1.

Binnen 5 minuten na de 1-1 scoorde AZSV de 2-1. Judith kon via de linkerkant een voorzet afleveren aan de goed opgekomen Nikki. Het schot van Nikki miste helaas richting, deze kwam terecht bij Sanne welke vervolgens op de keeper schoot. In de rebound was het Ellen die er als de kippen bij was om de 2-1 te maken.

De 3-1 was voor Judith. Na een diepte pass op maat door Sanne kon Judith doorlopen richting de keeper van Be Quick ’28, waar ze beheerst langs schoot.

Na de rust was het opnieuw AZSV die de wedstrijd domineerde. In de gehele 2e helft heeft AZSV geen kans weggegeven en wist het de score uit te breiden. Er werden veel kansen gecreëerd maar de scherpte was er nog niet altijd. Invaller Sandra en invaller Laura wisten uiteindelijk beide bij hun 2e balcontact te scoren. Sandra draaide weg bij haar tegenstander en schoot beheerst in de korte hoek. Vervolgens was het Laura die bij een rebound deed wat een spits hoort te doen: op de juiste plek staan en de bal beheerst in de goal schieten. Een goed begin van de competitie.

Eindstand: 5-1

Vrouw van de wedstrijd: Sil

Opstelling: Nanne, Anouk, Bente, Vera, Nikki, Merel (Sandra), Marijke, Sanne (Kimberly), Ellen (Laura), Judith, Sil