Voetbalschool,…foto’s

maart 26, 2019

Boezereg en nat!!
Persoonlijk hou ik wel van onstuimig en onwies weer. Het kraken van het oude huis en de klapperende vensters en heerlijk uitwaaien. Het was een beetje te wild en nat om te trainen en voetballen. We besloten de training en de wedstrijden niet door te laten gaan.

Lentekriebels!!
Een week later heerlijk lenteweer,. een zonnetje en best al lekker warm. Wonderlijk te zien hoe snel de natuur dan veranderd. Heerlijk weer om buiten te zijn, geen loswaaiende veters en geen plakkerige natte gelharen tijdens de training.

Het is al bijna april wat betekend dat het normaal gesproken beter weer zal worden. In ieder geval langer licht en warmer. Voor ouders, broertjes en zusjes ook iets aangenamer om mee te komen en te blijven. Met het mooiere weer breekt ook een sfeervolle en gezellige tijd aan op en rond de velden. Broertjes en zusjes vermaken zich prima met een bal, in de klimtoren of met zand.
De ouders maken nieuwe contacten, keuvelen gezellig langs de lijn en/of helpen een handje.

Foto’s!
Afgelopen zaterdag was het weer tussen boezereg en lente in ,…een bleek zonnetje, weinig wind en geen regen. En het allermooiste,…iedereen was er!!

De complete crew, de voetballers, veel ouders, broertjes en zusjes waren allemaal aanwezig! Een perfecte zaterdag om Cor Hinkamp foto’s te laten maken!
Gerrit kwam met het idee ook een foto van het hele spul (ouders, broertjes en zusjes) te maken. Een super leuk idee,…we staan er allemaal keurig net op!

De teamfoto’s zijn ook erg leuk geworden , ga via het hoofdmenu naar teams dan naar voetbalschool teams,….!!

De foto’s kunnen per mail besteld worden bij Cor Hinkamp (azsv@hinkamp.com)

Graag tot woensdag of zaterdag!
Afmelden/vragen/opmerkingen/opgave
voetbalschool@azsv-aalten.nl

Alleen voor meisjes,…
Op woensdag 17 april zijn alle meisjes van de basisschool van harte welkom om kennis te maken met voetballen. Neem al je vriendinnen mee en kom trainen, een partijtje spelen en penalty schieten. Er zijn leuke prijsjes te winnen maar het plezier staat voorop!!