Voetbalschool,..Pure vreugde!

mei 28, 2020

 

Beetje gek,..niet normaal!?

Onlangs noemde ik iemand een beetje gek, prompt kreeg ik terug dat ik ook niet normaal ben!
Beetje gek of niet normaal is normaal gesproken niet zo gek, tenslotte is niemand normaal en iedereen een beetje gek wat dan gek genoeg ook wel weer normaal is,…!
Met al onze gekke en niet normale fratsen doen we wat we doen en doen we met ons allen ons best er het beste van te maken in deze ingewikkelde periode.

Het gaat goed met onze voetbalschool, de kinderen komen zonder ouders trouw naar de training en de wedstrijden. Blij dat ze weer lekker de wei in mogen,…uitgelaten en dolenthousiast!
Zonder een directe vergelijking te maken moest ik aan de voetballers denken toen ik al wandelend hetzelfde soort blijdschap zag,…ook in een wei maar dan met echt gras,…pure vreugde!!

We naderen alweer het einde van het seizoen, een aantal kinderen zullen de voetbalschool verlaten en gaan een stapje verder naar de JO pupillen. Is ook prima, ze zijn er aan toe nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Met de rest gaan we verder in de gezellige voetbalschool, we hopen ná de zomer met veel publiek te kunnen starten. Ondanks deze gekke niet normale periode willen we het seizoen goed afsluiten. We dartelen nog heel even door in deze gekke en niet normale periode. Denkend aan degen die het moeilijk hebben en genieten van de momenten van pure vreugde.

Planning voor de laatste maand is; (tot nader order zonder publiek!)

Laatste training woensdag 3 juni
Laatste wedstrijden zaterdag 27 juni