Voetbalschool,…Sokken en Ballen!

september 9, 2019

Sokken en Ballen,…We zijn weer begonnen!!

Tijdens de eerste training werden we nat,…
Een lange droge periode achter de rug en uitgerekend dat ene uurtje regende het.
Helemaal niet erg,…de regen was net zo welkom als de (nieuwe) deelnemers aan de voetbalschool.

Zaterdag echter was het perfect voetbalweer,…een enkeling heeft het waarschijnlijk gemist maar
de voetbalschool is weer gestart. De eerste weken spelen we oefenwedstrijden om zoveel mogelijk gelijkwaardige teams te maken. We hopen begin oktober de teams compleet te hebben en met onze competitie te starten.

De competitie beginnen we met nieuwe sokken!! Sponsor Louis Prinzen (PC&T) zorgt dat de kleine voetjes er ook netjes en kleurrijk bijlopen.
Maar liefst 10 nieuwe ballen kregen we van één van de mannen van “Lieke en Recht” Benjamin Meinen (Meijnen/Wikkerink Bouwservice). Heel hartelijk dank!! We zijn er blij mee!!

Crew-leden Pieter en Gerrit maakten zaterdag de foto’s,…Gerrit maakte op zich wel een hele mooie,…maar pffff,…De lange warme zomer heeft zijn tol geëist,…om persoonlijke redenen maak ik gebruik van de AVG!!! Onderstaande foto is gemaakt door Pieter!

Met bijna 50! deelnemers belooft het weer een geweldig seizoen te worden. Zeker weten dat hier veel talenten tussen zitten, is het niet in voetballen dan wel als acrobaat of sommigen als komiek.
Blij zijn we met de enthousiaste hulp van ouders, die helpen doeltjes te halen en op te ruimen en het team van eigen kind te coachen.

We gaan het samen fiksen,…met ons allen gaan we naar de leukste school,…

De AZSV-voetbalschool

Graag tot woensdag 17.00 uur op veld 4
Zaterdag 14 september zien we elkaar vast ergens op de kermis,…veel plezier alvast!!