Voetbalschool,…dikke knuffel!!

december 18, 2020

12-12-20, mijn laatste dag als coördinator van de voetbalschool. Rare tijd om het seizoen af te sluiten zonder publiek, we hebben ze gemist. Ook een rare tijd om om te stoppen als coördinator maar na 3 verleningen moet de knoop doorgehakt worden. Na ruim 10 jaar is het goed geweest, een mooie tijd gehad. Lief maar ook leed hebben we moeten delen,..

Wetende dat ik niet met stille trom kan en mag vertrekken fiets ik naar het voetbalveld.
Geen flauw idee wat met te wachten staat maar de spanning stijgt als ik koffie moet komen drinken.
Koffie, daar plaagt niemand me mee maar die geheimzinnigheid en de grote grijns van Wim Smees, Anke en 4 meter Lensink,…

Maar wat was het leuk en lief,…Na de wedstrijden verrast worden met lieve woorden, prachtige bloemen, cadeaus en heeeel veel lieve tekeningen en kleurplaten met lieve woorden.
Ontroerend en waardevol!!

Het enige wat ik heb gedaan is plezier hebben in wat ik deed. Een geweldige tijd waarin ik creativiteit en ideeën goed kwijt kon. Dit alles kon niet zonder de hulp van de Crew-leden, enthousiaste ouders, trainers, sponsoren, de club, de ranja van Anke en iedereen die betrokken is bij de voetbalschool!

In de wetenschap dat Thomas en Ilse volgend jaar samen met de trainers en ouders de draad weer oppakken fiets ik met tassen vol lieve waarderingen en bloemen naar huis. Daar aangekomen knuffel ik logeerhond Boxer en realiseer ik me dat ik iets vergeten ben te vragen aan de kinderen n.l.
Van mij, voor alle papa’s en mama’s,….bij deze;

“Geef papa en/of mama een hele dikke knuffel als dank voor het vertrouwen en medewerking!!” 

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2021 gewenst!
Graag tot ziens hopelijk zien we elkaar ergens langs de lijn in 2021,…

Wilma