Voetbalschool,…Hoog bezoek,…!!

september 30, 2019

 

André Bussink- AB-kitwerken – voetbalschool – “Lieke en Recht” -,… Koning van Aalten!!

De koning van Aalten op bezoek bij de voetbalschool is natuurlijk wel iets om aandacht aan te besteden. Koning zijn maar ook één van de mannen van “Lieke en Recht” , AB-Kitwerken!! Het is ons een grote eer hem als betrokkene bij de voetbalschool te hebben. Gekroond door 2 meter Lensink aanschouwde Koning André Bussink samen met zijn lieftallige koningin Anita de superspannende wedstrijden. De vraag aan de kinderen wat voor lied we zouden moeten zingen was uiteraard “het Wilhelmus” dat kent Wout niet echt goed maar zijn moeder Mariska wél hoor volgens Wout,…de crew wilde het moeder Mariska niet aandoen haar door zoonlief op te halen,…
“3 Hoeraatjes voor de koning en zijn vrouw”, de gulle traktaties en de stralende gezichten van zowel het koningspaar als de kinderen,….een mooie morgen!

De saamhorigheid binnen de voetbalschool is geweldig, zo is het geen probleem dat bijna alle trainers zich om verschillende redenen moesten afmelden. Een oproep via de groepsapp resulteerde in spontane reacties van een aantal ouders om te helpen! Hulde en hartelijk dank!!

Sjaak,…één van de trainers heeft een vervelende blessure opgelopen tijdens zijn wekelijks mountainbike tochtje. Een flinke wond aan zijn scheenbeen die nog niet helen wil is het gevolg. Sjaak zal indien mogelijk lijfelijk aanwezig kunnen zijn maar kan tijdelijk geen actieve training geven.
Namens ons allemaal is hem een opkikkertje met opkikkertjes bezorgd!

Sjaak met de opkikkers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komende week;
Woensdag 4 oktober delen we de tenues uit!
Zaterdag 7 oktober spelen we de eerste competitiewedstrijden.
Zaterdag 7 oktober Liselot van den Boom is pupil van de week bij dames 1.

P.s. Mats Jonkman,…ging een paar dagen naar Texel,…leek hem een goed idee om met de hele voetbalschool te gaan. Zo zou hij de training niet missen!
Helaas was dat uitje niet zo snel te organiseren maar anders,….graag!!