Rabo Club Support – stem op AZSV, St Villekamp én SPA

oktober 12, 2020

Ook dit jaar doet AZSV weer mee met de RABO-actie “Club Support” (voorheen “Hart voor de Achterhoek” en “Rabo-coöperatiefonds).

Verenigingen en stichtingen hebben allerlei plannen kunnen indienen.

Leden van de Rabobank Noord-/Oost Achterhoek ontvangen (binnenkort) een stembewijs en kunnen in de periode van 5 t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op deze plannen.

De stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen, hoe meer geld er richting de verenigingskas vloeit.  

Wij doen met 3 projecten mee:

  • AZSV hoopt gelden te verwerven om een (tijdelijke) overkapping van het buitenterras te realiseren. Vanwege Corona-maatregelen is de capaciteit van de kantine namelijk drastisch gereduceerd en dat heeft gevolgen voor de gezellige 3e helft. Je vindt AZSV bij de deelnemers onder de A.
  • Stichting Prestatievoetbal AZSV (SPA) hoopt gelden te verwerven om de scholingsuitgaven (in-/externe opleidingen, cursussen, clinics) die door Corona onder druk staan, op peil te houden. Immers stilstand is achteruitgang. Je vindt SPA bij de deelnemers onder de S.
  • Stichting Villekamp (eigenaar van onze sportaccommodatie) hoopt gelden te verwerven om in 2021 de 12 verlichtingsarmaturen rond veld 3 te vervangen door energiezuinige LED-armaturen. Je vindt Stichting Villekamp bij de deelnemers onder de S. 

Het spreekt vanzelf dat wij alle drie projecten bij jullie aanbevelen!

Het zijn financieel moeilijke tijden voor buitensport verenigingen.

Uw stemmen zijn meer dan welkom. Alvast bedankt.

Vanaf nu is jullie deelname definitief en is het tijd om campagne te voeren. Want iedere stem is geld waard!

Maak  bijvoorbeeld een whats-app groep of een mail aan van je familie of kennissen. Elke stem telt, toch?

Op onze website vind je alle deelnemende verenigingen en stichtingen overzichtelijk bij elkaar. Je vindt hier ook het promotiepakket waarmee je vanaf nu actief campagne kunt gaan voeren om straks tijdens de stemperiode zoveel mogelijk stemmen op te halen. Ook informatie over de stemperiode die geldt voor Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek vind je hier terug.

STEM OP AZSV! Vanaf 05 oktober a.s.

Hierbij de link: https://www.rabo-clubsupport.nl/noord-en-oost-achterhoek/deelnemers

Attentie:

Dit jaar verstuurt de Rabobank geen stembiljetten. Wacht daar dus niet op. Er kan digitaal gestemd worden in de Rabobank telebankieren of App omgeving!