Transfer en tropische eerste training van 2019 voor AZSV JO13-3

januari 5, 2019

AZSV JO13-3 heeft zich geroerd tijdens de winterse transferswindow. Na vele vergaderingen en gesprekken met zaakwaarnemers kwamen we tot een akkoord. Kosten nog moeite werden gespaard. Corné Bosman werd weggeplukt bij AZSV JO13-2. Corné zal met Luuk de strijd aangaan om het doel van AZSV JO13-3 te verdedigen. Vergelijk het met de strijd tussen Warner Hahn en bijvoorbeeld André Onana. Ik weet zeker dat we er uit komen en dat Corné zich op zijn plek gaat voelen bij ons team.

De promotie naar de 3e Klasse was in december veilig gesteld, wat al een dikke pluim voor ons team betekent. Na een welverdiende rust hebben we vandaag de draad weer opgepakt.

De kerstdiners en oliebollen waren goed genuttigd. Dit was voor de trainers van AZSV JO13-3 het teken om het jaar goed te beginnen.

Er werd contact gelegd met Robert Piek van Rob’s Sport. Plannen werden gesmeed, de conditie van de jongens moesten weer op op peil worden gebracht. Robert had een bootcamp voorbereid. Een parcours met 14 stations stond op de spelers te wachten. het was even goed opletten tijdens de uitleg van Robert. (tekst gaat door onder de foto’s)

Uitleg van Robert Piek

Eerst werd er een snel rondje langs alle oefeningen gelopen en even kennisgemaakt met de atributen. Na dit rondje gingen we los. Sets van 40 seconden werden gedraaid. De eerste schaamte was er af en de inzet schoot omhoog. Na de eerste ronde, volgde een loop in de buitenlucht. Een ronde om ’t Boske in een hardlooptempo.

Mick slingert met de touwen

Luuk, Cas en Bram gaan er voor

Xander aan het opdrukken

Na het hardlopen was er even een pauze, maar niet te lang. Vol door. De tweede ronde was zwaarder, volgens de jongens. Maar ze sloegen zich er goed doorheen. Als afsluiting nog een rondje volgas buiten..

Allemaal druk in de weer

Als kers op de taart, gingen we allemaal even een tractorband verplaatsen. Waar sommige jongens al van te voren aangaven dat dit niet ging lukken, haalden we het allemaal.

Skip neemt loopje met tractorband

Als afsluiting was er een verrassing. Namens Rob’s Sports werd er aan alle jongens drinken en een zakje chips aangeboden. wij willen Robert hartelijk danken voor het goede ontvangst en de schitterende training. We gaan er zeker profijt van hebben na de winterstop!! Klasse!!

Mark Nijhof
Trainer/Coach AZSV JO13-3