Trainer AZSV JO19-1; Luuk Distel

november 23, 2021

Al weer 3 maanden is Luuk Distel de trainer van AZSV JO19-1. Nadat Martijn Prinsen deze zomer de overstap maakte van JO19-1 naar Heren 2, bleek de oplossing heel dichtbij. Luuk is al langer, sinds 2019, actief als jeugdtrainer bij AZSV. In een goed gesprek met de technische commissie gaf Luuk te kennen ambities te hebben, zich verder wil ontwikkelen in het trainersvak en zo snel als mogelijk aanvullende trainersopleidingen wil gaan volgen. Voor nu is er een mooie uitdaging; het verder opleiden van de jonge spelersgroep en proberen goed voor de dag te komen in de 3e divisie.
AZSV wenst Luuk daarbij veel succes.

Luuk over zichzelf en zijn ambities:
Ik ben 40 jaar oud, getrouwd en heb twee lieve dochters van 7 en 9 jaar oud. Sinds 2019 inwoner van het mooie Aalten.
Ik ben nu reeds 10 jaar bezig als trainer van diverse jeugdteams. Hiermee ben ik begonnen bij SV Laren ’99 en sinds mijn verhuizing naar Aalten bij AZSV.
Ook heb ik diverse cursussen gedaan en ben ik bezig met cursussen om mijzelf te verbeteren als trainer, waaronder een aantal bij de KNVB alsook Coerver Coaching.
Ik heb verschillende leeftijden mogen trainen van de O-11 tot en met de 0-19, variërend van hoofdklasse teams tot de derde klasse.
Zelf op hoog niveau gevoetbald in mijn jeugd en na het stoppen met het zelf voetballen ben ik als trainer verder gegaan, omdat voetbal mijn passie is en een onderdeel van mijn leven.
Er is voor mij niks mooier om voetballers gaandeweg beter te zien worden en te zien groeien.
Mijn doelstelling voor AZSV is om de spelers vanuit de jeugd een zo hoog mogelijk niveau te kunnen laten bereiken binnen ASZV en hier samen hard voor te werken.
Mijn persoonlijke doel is om zo hoog mogelijk te komen in het trainersvak en over een aantal jaar het eerste van AZSV te mogen trainen.
Ik ben AZSV zeer dankbaar voor deze mooie kans en het vertrouwen wat ik vanuit de club krijg om mijn doel hierin te gaan bereiken.