te Winkel services sponsor van AZSV

december 31, 2020

 

AALTEN – Kort geleden tekende AZSV sponsor te Winkel services de sponsorovereenkomst voor de derde termijn. “Verstand van voetballen heb ik niet maar vind het erg belangrijk om het verenigingsleven in Aalten te steunen”, geeft eigenaar Leon te Winkel aan.

Leon te Winkel zit in zijn kantoor, een unit, het raam biedt uitzicht over een grote collectie voorbeelden van sierbestrating. Hij legt uit: “Wij hebben het heel druk gehad in deze bijzondere tijd. Veel mensen gaan aan de slag in de tuin, leggen een mooi terrasje, een blokhut of een tuinschutting aan. Met ons team van vijf mensen bieden we alle mogelijke buitendiensten aan. Te denken aan onderhoud en aanleg van een tuin, het plaatsen van tuinhuizen, overkappingen of schuttingen, het leggen van bestratingen en het aanbrengen van tuinverlichting.”

In 2006 begon Leon te Winkel met zijn hoveniersbedrijf te Winkel services, zes jaar later kwam de handel in bestrating, tuinhout en aanverwante materialen erbij door de overname van Sierbestratingsplein Aalten. Hij vertelt: “We groeien gestaag, elk jaar weer, we werken nu met een team van vijf mensen, volgend jaar komt er iemand op kantoor bij. We werken voor bedrijven en particulieren.” Over de sponsoring zegt hij: “We vinden het belangrijk om het verenigingsleven te steunen, dat moet volgens ons gewoon in stand blijven. Daarom sponsoren we meerdere clubs.”

Een voetbalverleden heeft Leon niet. “Nee ik kan niet voetballen en heb er geen verstand van. Wel bezocht ik de sponsoravonden bij AZSV, dat vond ik altijd interessante en gezellige bijeenkomsten”, glimlacht hij.