Suzie’s Farm en AZSV Dames 5

maart 30, 2022

Bij AZSV startte het seizoen ‘21/’22 met liefst 5 damesteams. Het vijfde team bestaat uit een team jonge meiden die voetbal en plezier op een leuke manier koppelen. Het is een mix van gezelligheid, techniek, inzet en vooral enthousiasme. Er wordt (vaak 2x per week) fanatiek getraind bij de trainers Marc Scholten en Harro Rijnsaardt. Leider Harry Peterkamp zorgt voor de opstelling en de tactiek.

Alweer een jaar geleden was Dames 5 blij verrast dat de nieuwe horeca-gelegenheid Suzie’s Farm het team wilde sponsoren met prachtige tenues. En alsof dat nog niet genoeg was kregen de dames ook bijpassende trainingspakken. Trots speelt Dames 5 dit seizoen in een blitse outfit. Speciale dank hierbij voor de kledingcommissie van AZSV die heel wat maten en ruilverzoeken te verwerken kregen.

Door coronamaatregelen was het lastig om onderneemster Suzanne Ruesink van Suzie’s Farm eerder te bedanken voor haar mooie gebaar. Afgelopen zaterdag waren er geen ‘positieven’ en speelden wij thuis; een mooie gelegenheid om Suzanne en haar zus Mariëlle (letterlijk en) figuurlijk in het zonnetje te zetten. Aanvoerster Iris sprak mooie woorden over ‘het gezien worden van een laagste damesteam’, flitsende shirts en de heerlijke portobello’s op de menukaart bij Suzie’s Farm. Aansluitend werden bloemen en een ingelijste teamfoto aangeboden.

Door Suzanne werd het team uitgenodigd voor een drankje bij Suzie’s Farm. En drankjes worden door de dames nooit afgeslagen.

Dames 5 wenst Suzie’s Farm veel succes met de complete verbouwing (voorheen Schepersveld), de grootse plannen en een spetterende heropening met Pasen.

Suzie’s Farm is niet alleen een aanwinst voor Dames 5 maar voor heel Aalten!