Supportersvereniging verblijdt oud-AZSV’er met leuke fanshop-artikelen.

mei 3, 2020

Naar aanleiding van een mail van de coördinator vrijwilligerswerk van verpleegtehuis Eikendonk te Waalwijk, met het verzoek tot een gift voor één van haar dementerende bewoners, de heer Debbink, een oud-Aaltenaar, heeft de supportersvereniging een cap, een sjaal, een pen, een vaantje en een exemplaar van het boek   “ AZSV -1 Aller Tijden” beschikbaar gesteld. Volgens de coördinator praat de heer Debbink nog vaak over AZSV. De tekst van de begeleidende brief luidde:

“Goedendag heer Debbink, Wat leuk dat u nog steeds een superfan van onze vereniging AZSV bent. We weten nog dat u in de jaren 60 bij AZSV heeft gevoetbald, dat waren nog eens tijden! Wellicht vindt u in het boek AZSV-1 Aller Tijden nog liefdevolle herinneringen aan die tijd. Op pagina 29 bijvoorbeeld, staat een foto met onder andere uw vriend Wim Sikking.

Namens de Supportersvereniging AZSV willen we u graag deze fanshop artikelen geven en hopen dat u hieraan veel plezier zult beleven, zeker in deze tijd van corona en quarantaine.

Namens het bestuur van de supportersvereniging, Herman Duenk, voorzitter.