STEUN DE AALTENSE MIDDENSTAND!

april 23, 2020

De Corona epidemie heeft op ieders leven op verscheidende manieren een grote impact. Mensen zijn ziek geworden, opgenomen in het ziekenhuis of zelfs erger, wij leven met u mee.

Namens de sponsorcommissie willen wij graag het volgende onder de aandacht brengen. Onder de Aaltense middenstand bevinden zich veel van onze sponsoren en ook voor hun zijn de nog steeds geldende maatregelen niet eenvoudig. Dit stelt hun voor grote uitdagingen.

Graag willen wij u op volgende attenderen; veel van onze – Aaltense – sponsoren beschikken over een webshop en dat is een prima argument om producten of diensten bij hun te kopen of te bestellen i.p.v. bij de bekende landelijke Webshops, trouwens dit is ook nog eens duurzamer.

Een ander uitstekend initiatief is https://winkeleninaalten.nl/  hier ziet u meerdere Aaltens bedrijven die hun diensten aanbieden.

Ook zijn er diverse horecabedrijven die een Voucher aanbieden. Wat zou het leuk zijn om later dit jaar gezellig bij hun te lunchen, dineren of gewoon een drankje te doen met familie, vrienden of je voetnalteam. Ook middels Voucher alvast een kappersafspraak maken is een mogelijkheid en wellicht geen overbodige luxe. Kortom volop mogelijkheden om de middenstand te steunen.

Saamhorigheid is altijd een kracht binnen de Aaltense gemeenschap geweest en alleen gezamenlijk kunnen we deze crisis overwinnen. Dus ten overvloede kijk eerst eens bij aanschaf van een product of dienst wat u in Aalten kunt kopen of bestellen.

Wij wensen u allen sterkte en gezondheid toe en hopen u bij het begin van de competitie 20/21 weer te zien op ‘t Villekamp

Sponsorcommissie AZSV