Stephan Fleming, Wouter Hiddink en Jorrit Pennings completeren trainers jeugdselectieteams!

juli 18, 2019


Met het aanstellen van Stephan Fleming voor JO15-1 en Wouter Hiddink en Jorrit Pennings voor JO11-1 heeft AZSV de bezetting van 1e jeugdselectieteams rond!
‘Oude bekende’ Stephan Fleming uit Aalten gaat het team JO15-1 onder zijn hoede nemen. Stephan startte zijn trainerscarrière op 17 jarige leeftijd als jeugdtrainer in zijn geboorteplaats Lochem en heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring in het vak. In het begin van zijn loopbaan trainde hij eerder gedurende een periode van 10 jaar teams bij AZSV, aanvankelijk bij de jeugd, nadien enkele jaren bij AZSV 1 als assistent met destijds Laurens Knippenborg als hoofdtrainer. De voorbije jaren heeft Stephan bij diverse clubs uit de regio vooral 1e elftallen getraind, de laatste 4 jaren bij Vosseveld in Winterswijk.
Wouter Hiddink en Jorrit Pennings worden de nieuwe trainers van JO11-1. Wouter is al vanaf zijn jongste jeugd actief bij AZSV als voetballer, is nu selectiespeler bij Heren 1. Jorrit heeft ook vanaf de voetbalschool de jeugdafdelingen bij AZSV doorlopen maar voetbalt nu zelf niet meer.
AZSV wenst Stephan, Wouter en Jorrit veel succes!

De bezetting van de jeugdselectieteams ziet er nu als volgt uit:
JO19-1: Martijn Prinsen
JO17-1: Luuk te Boekhorst
JO15-1: Stephan Fleming
JO14-1: Joost Meinen en Colin Hinkamp
JO13-1: Raymond Willemsen en Timo Kleinhesselink
JO12-1: Martijn Prinsen
JO11-1: Wouter Hiddink en Jorrit Pennings
JO10-1: Nick van Breugel
JO9-1: Rene Westerveld en Derk Nijman
JO8-1: Sjaak Wiendels
Voetbalschool en techniektraining JO8 t/m JO10: Remco van Leeuwen