Sponsorbijeenkomst bij Kramp Varsseveld

november 29, 2019

Op donderdagavond 14 november hield AZSV weer een van zijn sponsoravonden. Dit keer georganiseerd bij Kramp, waar gastheer Hanno Jansen vertelde over het grote bedrijf in Varsseveld. Ook tekende Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek opnieuw een sponsorcontract. Een bijzondere dit keer.

Met zo’n 75 bezoekers werd de sponsoravond ook dit keer weer goed bezocht. Na het openingswoord door Lieuwe Westerterp nam Hanno Jansen het woord. Jansen vertelde tijdens deze avond over, zoals hij het zelf noemt, het mooiste bedrijf van de Achterhoek.
Het bedrijf dat technische onderdelen voor onder andere de agri en het grondverzet levert maakt het de klant graag zo gemakkelijk mogelijk. Met onder andere de hulp van de nieuwe shuttle in de indrukwekkende 24 meter hoge hal kunnen ze, wanneer de klant voor 18.30 uur bestelt, dit de volgende ochtend leveren.

Na het volgen van een rondleiding door Kramp vertelde nieuwe voorzitter van AZSV, Patrick Frenken, over de voetbalvereniging. “AZSV heeft kort geleden de periodetitel behaald. Dat is uniek voor onze vereniging, maar ook voor de regio. Daarnaast was het afgelopen seizoen prachtig. Veel teams hebben het goed gedaan en er zijn veel prijzen mee naar huis genomen. Ik ben trots dat ik voorzitter mag zijn van zo’n mooie vereniging. En ik had niet gedacht dat het zo verslavend zou zijn. Ik ben er inmiddels elke zaterdag te vinden. AZSV is de grootste familie van Aalten en daar mag je trots op zijn, dat jullie daar, als sponsoren, aan bijdragen.”

Ook tekende de Rabobank tijdens deze sponsoravond een nieuw sponsorcontract. Niet een standaard contract, maar een die uit meerdere delen bestaat. Zo wordt AZSV niet alleen met een geldbedrag gesponsord, maar ook via Hart voor de Achterhoek en AZSV krijgt begeleiding vanuit NOC*NSF. NOC*NSF stelt mensen beschikbaar die de voetbalvereniging gaan ondersteunen met betrekking tot bestuurlijke aangelegenheden.

Zoals gebruikelijk op de sponsoravonden werd de derde helft een gezellige aangelegenheid waar onderling diverse zaken werken besproken. De catering, verzorgd door Rusink Catering, was goed.