Schema teamfoto’s voor 19 sept.2020.

september 14, 2020

Onder bijgaande link vindt u het schema voor het maken teamfoto’s voor zaterdag 19 september aanstaande.

Schema teamfoto’s 19 september 2020

Teamfoto’s seizoen 2020/2021

Binnenkort worden er weer teamfoto’s gemaakt door AZSV fotograaf Cor Hinkamp. Het zal duidelijk zijn dat het dit jaar een lastige klus is vanwege corona en de maatregelen, met name bij teams met voetballers die ouder zijn dan achttien jaar. Jongeren van dertien tot achttien jaar hoeven onderling geen afstand te houden, kinderen onder de dertien jaar hoeven geen afstand te houden tot elkaar en tot volwassenen.

We willen jullie allemaal vriendelijk verzoeken om je aan de regels te houden en – indien nodig – de anderhalve meter afstand in acht te nemen. Dit is noodzakelijk, doe je het niet dan kunnen er sancties volgen zoals forse boetes. Kortom, als jullie met je team op de foto gaan, houd je aan de corona-regels, volg de aanwijzingen van de fotograaf op. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Voor het maken van de teamfoto’s zijn afspraken gemaakt en er wordt bijgevoegd schema gehanteerd.

Let op; het schema betreft alleen aanstaande zaterdag 19 september. Volgende week krijgen jullie het schema voor zaterdag 26 september.

De foto’s worden op het trainingsveld achter de kleedkamers gemaakt. Enkele teams maken foto’s op het hoofdveld als daar tijd en ruimte voor is.

  • Kijk goed in het schema wanneer je aan de beurt bent, vanwege de strakke planning is het gewenst dat je met je team op tijd bent!
  • Zorg dat je in je wedstrijdtenue aanwezig bent!
  • Is je team niet compleet, dan wordt toch de teamfoto gemaakt, zodat er van elk team een foto is. In overleg kan op een later tijdstip een nieuwe foto worden gemaakt.
  • Lukt de geplande tijd – om een belangrijke reden – niet, meld dit dan op tijd bij je coördinator. In overleg kan er een ander moment ingepland worden.
  • Wil je niet op de foto, geef dit dan aan bij de fotograaf.
  • Voor de jeugdteams zal gezorgd worden voor Beele coachjassen.