Perfecte rentree scheidsrechter bij AZSV JO15-2 – DVV JO15-2

oktober 6, 2019

De afgelopen week was vrij rommelig. Maandag is er goed getraind. Woensdag waren zowel Stijn als ik niet aanwezig. Gelukkig wilde Stephan Fleming onze mannen onder zijn hoede nemen, samen met zijn eigen team AZSV JO15-1. Ook Erwin Sloetjes maakte deze training mogelijk door van veld 3 naar het trainingsveld te verhuizen, Waardoor Stephan heel veld 3 kon gebruiken. Bij deze mijn grote dank aan Stephan en Erwin. Mooi dat dat kan!!!

5 oktober stond in het teken van de wedstrijd tegen DVV JO15-2. Voor de gasten uit Duiven was het een lange reis naar Aalten. Waar zij vorige week met 15-0 hadden gewonnen, verloren wij met 0-10. Dat leek een slecht voorteken.
Maar niets was minder waar. Ondanks flinke druk van onze tegenstander hielden we tot de 58e minuut stand, daarna wisten de gasten uit Duiven toch nog 4 keer te scoren. De 0-1 viel en even gingen de kopjes hangen, dit resulteerde in nog 3 treffers. Complimenten waren er vanuit de Duivense kamp voor onze ploeg. Dat is een opsteker voor ons allemaal. En dat konden we ook wel gebruiken. We speelden, in mijn ogen, de beste wedstrijd van dit seizoen, al was weer de tweede helft het probleem. Als we dat kunnen tacklen, zijn we op de goede weg. Ik kijk dus zeer tevreden terug op de wedstrijd. Enkele omzettingen leken hun vruchten af te werpen.

Onze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Siebenheller, hij had in het verleden al vaker wedstrijden van ons gefloten. Klein detail was dat hij ook uit Duiven komt. Gelukkig lijken de kleuren oranje en rood op elkaar.
Scheidsrechter Siebeheller is er anderhalf jaar uit geweest in verband met gezondheidsproblemen. Aan ons en DVV de eer om de wedstrijd van zijn rentree te mogen spelen. Hij leidde de wedstrijd voortreffelijk. Ik wil scheidrechter Siebenheller hierbij een groot compliment maken en bedanken voor het fluiten van onze wedstrijd. en natuurlijk WELKOM TERUG!!!!! Er is waarschijnlijk nog een lange weg te gaan, maar wij zijn blij dat je weer op het veld staat. En dit zeg ik namens alle spelers en technische staf van AZSV JO15-2.

Komende week spelen we uit tegen Terborg /Silvolde JO15-2. en voor onze supporters, deze wedstrijd wordt in Terborg gespeeld. We trappen om 12.30 uur af. Dus zorg dat u de lunch op tijd achter de kiezen heeft, want het belooft een mooie wedstrijd te worden.

Voor maandag 7 oktober staat de Shuttle-Run-test weer op het programma. Mocht u willen zien hoe het er voor staat met de conditie van onze jongens, we trainen om 18.45 uur op Veld 3.

Met sportieve groeten,
Mark Nijhof
Trainer/Coach AZSV JO15-2