RABO BEDANKT !!

oktober 7, 2019

AZSV heeft een fantastische uitreiking van de Hart voor Achterhoek-actie beleefd. De Rabobank overhandigde AZSV cheques ter waarde van bijna 3.500 euro.

Zoals eerder op deze site vermeld, deed AZSV mee als vereniging en via de Stichting Prestatievoetbal AZSV. AZSV haalde het maximumbedrag van 2.500 euro op, SPA ontving 971 euro.

Het was de eerste keer dat AZSV als vereniging mocht meedoen. De cheque van 2.500 euro zal worden besteed aan “sparen voor LED-verlichting”. Het is de wens om binnen een jaar 6 lichtmasten met conventionele verlichtingsarmaturen te vervangen door LED-armaturen. De totaal-investering bedraagt ongeveer 15.000 euro, er is dus nog het nodige te sparen, en draagt bij aan een energiezuiniger toekomst.

Stichting Prestatievoetbal AZSV deed als vanouds mee. In voorgaande jaren werden de cheques gebruikt voor realisatie van zitbanken langs de velden 3+4 en voor een veilige omheining rond de camerapositie naast de omroepruimte. Dit jaar zal de cheque worden gebruikt voor vervanging van fitness-/herstelapparatuur. In de fysioruimte op sportpark Villekamp, benut door jong en oud, is dringend behoefte aan nieuwe apparatuur.

AZSV bedankt iedereen die op de beide projecten heeft gestemd. En bovenal bedankt AZSV de Rabobank voor de goudgerande cheques.