Quinn Vervelde keert terug bij AZSV

februari 23, 2021
Quinn Vervelde keert terug bij zaterdag hoofdklasser AZSV. De 20-jarige aanvaller, die bij voorkeur vanaf de linkerflank speelt, komt over van Jong De Graafschap.
Quinn Vervelde leerde op 4-jarige leeftijd bij zustervereniging AD’69 het voetballen en werd gescout door De Graafschap toen hij 10 jaar oud was. Na vier jaar De Graafschap keerde hij terug naar Aalten, maar koos hij voor de jeugd van AZSV. Daar speelde hij vervolgens twee seizoenen en werd hij opnieuw gescout door de Doetinchemse club, waar hij in zijn tweede periode vijf jaar actief was.
Zijn terugkeer bij De Graafschap werd echter een hobbelige weg. Drie keer kreeg hij last van een schouder uit de kom, die hem telkens enkele maanden aan de kant hield. Begin 2020 werd hij geopereerd aan zijn schouder, maar mede door deze blessure en door Corona speelde hij geen competitiewedstrijden meer.
,,Door mijn blessures was het geen verrassing dat De Graafschap niet verder met mij wilde en vanaf dat moment wilde ik graag terug naar AZSV”, aldus de student Sport & Bewegen. ,,Ik ben blij dat het nu rond is en ik heb zin in volgend seizoen”, geeft Quinn Vervelde aan, die dan weer gaat samenspelen met zijn voormalige Graafschap ploeggenoten Nick van Breugel en Jardell Kruidbos.