Prima start na winterstop voor VR1

februari 2, 2020

Vandaag stond de eerste wedstrijd voor VR1 na de winterstop op het programma. In Dalfsen werd om 14.30 afgetrapt tegen ASC’62 VR1. ASC’62 had tot vandaag nog een ongeslagen status thuis. Hier werd vandaag verandering in gebracht.

Nanne begon wonder boven wonder onder de lat. Het leek erop dat Nanne het hele seizoen niet meer zou kunnen keepen, maar gisteren kreeg ze van de arts groen licht om vandaag weer te mogen keepen. Hierdoor kon Anouk gewoon op de backpositie beginnen.
De eerste kans van de wedstrijd was voor VR1. Een afgeslagen corner werd door Sanne twee keer over goed op goal geschoten, helaas stond de keeper van ASC’62 precies op de goede plek om de bal tegen te houden. ASC’62 speelde met hun laatste linie erg hoog, waardoor er veel ruimte achter de laatste linie lag. Judith gaf een diepe bal op Ellen die het de verdediging erg moeilijk maakte. Ellen werd vastgehouden en versierde een vrije trap op randje 16. Deze vrije trap werd door Sandra links onderin de hoek geschoten en de keepster wist de bal niet te keren. Waardoor VR1 op een 0-1 voorsprong kwam. In de rest van de eerste helft kreeg VR1 nog een paar kansen, maar wist deze niet te benutten.

VR1 begon ongewijzigd aan de 2e helft en leek al snel op een 0-2 voorsprong te komen. Door een goede bal van Ellen kwam Judith vrij in de 16. Helaas belandde haar bal op de de paal. Het lukte VR1 niet om verder uit te lopen. Ondanks een aantal goed uitgespeelde kansen. ASC’62 had hier tegenover maar 1 echte kans. Deze werd door de spits van ASC’62 overgeschoten.
Door de 0-1 overwinning van VR1 is ASC’62 thuis niet meer ongeslagen.

Opstelling: Nanne, Anouk, Merel, Vera, Nikki (Lilian), Nina (Kimberly), Sanne, Marijke, Ellen, Judith, Sandra (Laura)

Volgende week speelt VR1 om 15.00u thuis tegen Sint Annaparochie.