Patrick Frenken nieuwe voorzitter AZSV! Sjoerd Veerbeek de nieuwe penningmeester!

juli 2, 2019


Patrick Frenken en Sjoerd Veerbeek zijn in een extra ledenvergadering benoemd als de nieuwe voorzitter en penningmeester van AZSV. Een bijzonder moment voor het bestuur en de leden van AZSV omdat de functies al enige tijd vacant waren. Secretaris Karin Harmsen bedankte interim penningmeester Hanno Jansen in het bijzonder voor het aanblijven in deze periode.
Patrick stelde zich kort voor en gaf met nadruk aan dat hij een voorzitter wil zijn voor alle leden, commissies en vrijwilligers. ‘Mijn kinderen voetballen hier nu enkele maanden en ik heb gezien wat een geweldig sfeer er is binnen AZSV, daar wilde ik na een goed gesprek met het bestuur graag de voorzitter van zijn’.
Sjoerd gaf aan samen met een nieuwe financiĆ«le commissie, waar Hans Lammers en Frank Smits ook deel van uit gaan maken, de functie van penningmeester te willen gaan oppakken. ‘Met plezier train en begeleid ik bij AZSV al enkele jaren meisjesteams waar ook mijn dochter in speelt. Samen met het Hans en Frank in een commissie zie ik de rol van penningmeester helemaal zitten’.