Ook Sil Stortelers kiest voor AZSV VR1!

juni 17, 2020

In navolging van Bente Antonisse heeft ook Sil Stortelers besloten om volgend jaar bij AZSV te gaan spelen. Sil stelt zichzelf voor:

“Hallo!

Mijn naam is Sil Stortelers en ik ben 18 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Ik woon in Winterswijk samen met mijn ouders. Mijn twee oudere zussen zijn het huis uit. Door mijn vader (een ‘die-hard’ WVC-er) ben ik gestopt met turnen en op jonge leeftijd gestart met voetballen. Ik was vijf jaar jong toen ik de eerste bal raakte bij VV M.E.C. Gedurende mijn tijd bij VV M.E.C. ben ik benaderd door de KNVB voor het selectieteam Oost Nederland. Hier heb ik gevoetbald vanaf mijn 10e tot mijn 15e levensjaar. Ik heb besloten hiermee te stoppen omdat ik de trainingen niet meer kon combineren met school… Doordat ik bij VV M.E.C. maar één keer kon trainen, heb ik in 2012 de keuze gemaakt om mij verder te ontwikkelen bij FC Trias. Bij FC Trias heb ik een geweldige en erg leerzame tijd gehad met veel leuke mensen. Nu staat mij een nieuwe uitdaging te wachten bij AZSV. Ik hoop mijzelf bij deze club verder te kunnen ontwikkelen door op een hoger niveau te gaan spelen. Vroeger bij VV M.E.C. heb ik altijd in de spits gespeeld. Bij FC Trias ben ik één positie naar achteren gestapt waardoor ik mij heb gevestigd als centrale middenvelder. Als speler ben ik erg strijdlustig en ga ik altijd voor de winst. Ik verheug me heel erg op het voetballen bij AZSV en ik ga, samen met mijn nieuwe teamgenoten en de staf, hopelijk een prachtig seizoen neerzetten!”

Uiteraard is AZSV erg blij met de komst van Sil en heet haar dan ook van harte welkom. We wensen Sil ontzettend veel plezier en succes toe met haar nieuwe uitdaging.