Online rookworstenactie AZSV van start

december 27, 2021


De AZSV rookworstenactie is online gestart. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de jeugd van AZSV. Dit jaar wordt naast de rookworsten ook de AZSV Wintertas verkocht. De Drive-by van de online bestellingen is op zaterdag 15 januari en ook worden de rookworsten verkocht in het Jumbo huisje op 9, 14 en 15 januari.

Via de website van AZSV  https://azsv-aalten.nl/winkel zijn alle producten te bestellen. Naast de verkoop van de Jumbo Gelderse Rookworst is er deze keer de ‘AZSV Wintertas’. Samen met Jumbo Leussink heeft de rookworsten commissie een tas gevuld met producten voor een heerlijke boerenkool- en zuurkool stamppot plús een winters dessert en chocolademelk. Per tas gaat ruim 5 euro naar de clubkas. De AZSV Wintertas is te bestellen tot 6 januari en de rookworsten tot en met 13 januari.
Op zaterdag 15 januari is de Drive-by op het parkeerterrein van AZSV. Hier kan met de auto, fiets of wandelend de bestelling opgehaald worden.
Ook kan er online gekozen worden de worsten te doneren aan de voedselbank. Deze worden apart gehouden en door de commissie overhandigd aan de voedselbank.
De opbrengst van deze actie gaat naar de jeugd van AZSV. Vanaf dit jaar zullen de jeugdteams voorzien worden van de rode AZSV trainingsjassen.

Naast de online verkoop kunnen de rookworsten ook gekocht worden bij het Jumbo huisje bij de ingang van de supermarkt. Op zondag 9, vrijdag 14 en zaterdag 15 januari staat hier de jeugd van AZSV voor deze actie.

Jeugd Team-Battle
Geef bij het ophalen van de bestelling de naam van uw favoriete AZSV Pupillen of Junioren Team door: het pupillenteam en juniorenteam met de meeste stemmen wint één minuut gratis winkelen in het snoep-pad van Jumbo Leussink.

Ik wil ®ookworst of zo’n heerlijke AZSV Wintertas!
Ga hiervoor naar  https://azsv-aalten.nl/winkel