Nieuws over de voetbalplaatjesactie

april 3, 2018

 

Even een paar nieuwtjes over de voetbalplaatjesactie:

Albumverkoop

Het gaat goed met de actie! De boeken gaan als warme broodjes over de toonbank. Wie nog een boek wil kopen,  doet er verstandig aan, dit snel te doen.  Uiteraard mag je per persoon zoveel albums kopen als je wilt. Ze kosten slechts € 2.95 per stuk en zijn dit geld meer dan waard door de prachtige vormgeving van het boek. Een mooi collectors item, ook voor hen die niet meedoen aan het sparen. Er komt geen extra druk van het boek, dus: op is op!

Plaatjes met gouden en zilveren ballen

Over enkele weken worden plaatjes met gouden en zilveren ballen toegevoegd. Deze plaatjes geven recht op mooie prijzen. De prijzen voor de plaatjes met gouden ballen (sponsor Navis Sport),  worden op de ruilmiddag van 30 mei uitgereikt. De prijzen voor de plaatjes met zilveren ballen (sponsor Reinders Posters) kunnen door middel van inlog op de website van Reinders Posters besteld worden en worden thuisbezorgd. Meer info vind je t.z.t. op de plaatjes zelf.

JO11-01

Op pagina 49 van het boek mag straks een extra plaatje geplakt worden, nr. 160A. Gelukkig is op tijd ontdekt dat het plaatje van Mika ontbrak.

Compleet album voor het AZSV archief

Gerrit Heersink (ledenadministratie) heeft een mooie collectie foto’s en albums in het AZSV archief. Speciaal ten behoeve van dit archief stelt de vormgever van ons album, Adfomedia Duiven, een complete set met alle plaatjes beschikbaar. Henk Stronks heeft zich bereid verklaard de plaatjes in te willen plakken. De organisatie bedankt Adfomedia voor deze service en Henk Stronks voor de uren die hij hier aan besteden wil.

Ballenverkoop bij de Jumbo

Het zal velen van jullie niet ontgaan zijn, dat de Jumbo momenteel ballen verkoopt tegen € 5,- per stuk. AZSV raadt deze actie van harte aan, aangezien de verkoop van de ballen volledig in de kas van AZSV komt!

Wil jij jouw plaatje op A3 posterformaat?

Lijkt het jou niet stoer om jouw plaatje op een grote poster terug te zien? Binnenkort gaan we peilen of er interesse is voor de verkoop van voetbalplaatjes op A3 posterformaat. (297 x 420 mm). Bij voldoende interesse, gaan we de actie op touw zetten.

Eerste ruilmiddag

De eerste ruilmiddag staat gepland voor woensdag 25 april van 16 tot 18 uur bij de Jumbo. Noteer deze datum in je agenda en neem al je dubbele plaatjes mee!

Groeten,

Mariska Lammers, Cor Hinkamp en Eric Wamelink