Nieuwjaarsreceptie 2019.

januari 6, 2019

Zoals gebruikelijk vond ook dit keer de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Dit werd vooraf gegaan met een 7 x 7 toernooi waaraan zo’n 60 spelers deelnamen. In een bomvolle kantine nam om precies 3 uur Aart Freriks het openingswoord. Hij gaf een korte terugblik op het afgelopen jaar maar zei ook dat hij liever vooruit keek.
Aart maakte ons opmerkzaam op het kunstwerk dat door Rini Bongen en Henk Stronks gemaakt is en in het halletje naar de toiletten hangt. Rini gebruikte bijna 800 foto’s van het voetbalplaatjesboek om tot dit werkelijk fantastisch resultaat te komen. Op één van de foto’s staat Rini bij haar kunstwerk terwijl op een andere foto Imre Langerer zich zelf terugvindt op een foto.
Na Aart nam de Wethouder van onderwijs, jeugd- en sportzaken, Hans te Lindert, het woord. Hij overhandigde namens de gemeente de najaarskampioenen, Jo13-1 en Jo19-3, een taart. Hij bleek zich goed voorbereid te hebben want hij kon probleemloos de doelsaldo’s van de teams opnoemen en merkte op dat ze het beter deden dan de koploper van de eredivisie.
Terwijl Thea Lensink en Annemiek Lammers er voor zorgden dat we niet droog kwamen te staan rouleerde Wim Smees het rad van avontuur. Voor velen was het daarna gebeurd en gingen naar huis, maar een groot gedeelte bleef nog zitten en bleven nog lang genieten tot Jan Wikkerink de kantinedeur in het slot gooide.