Nieuwe sponsor AZSV, Suzie’s Farm.

november 30, 2020

 

Tekst en foto: Karin Stronks.

Farm, Food, Fun in de Achterhoek! Deze trefwoorden prijken op het reclamebord van de nieuwe sponsor van AZSV, Suzie’s Farm. Eigenaresse Suzanne Ruesink wordt met haar zoontje verwelkomd op AZSV sportpark Villekamp door Eline Sloetjes van de sponsorcommissie.

Suzanne arriveert bij het AZSV terrein met een bijzonder voertuig, een trekker met een huifkar erachter. Ze glimlacht: “We zijn niet alleen shirtsponsor van Vrouwen 4 en bordsponsor geworden. We sponseren ook met deze trekker en huifkar een rondje door Aalten voor teams die kampioen zijn geworden!” Op de vraag hoe Suzanne op dat idee is gekomen luidt het antwoord: “We hebben die ritjes voor kampioenen in Dinxperlo gedaan. Daar kwamen altijd leuke reacties op. Toen we werden gevraagd om sponsor te worden bij AZSV hebben we dat meteen aangekaart. We gebruiken de huifkar alleen met de Farm & Countryfair. Het is best leuk om hem vaker te gebruiken!”

Deze zomer heeft Suzanne met haar familie zalencentrum ’t Schepersveld overgenomen van Jan en Ina Hofsteenge. Een lang gekoesterde wens komt hiermee in vervulling. Suzanne: “De lockdown van dit voorjaar werd net versoepeld. We hadden amper tijd om te wennen, om plannen te maken. Het liep meteen storm. Wat we graag willen is onze gasten vertellen over de herkomst van vlees, de groente, de aardappels en de melk in de koffie, en zo de broodnodige verbinding tot stand brengen tussen burger en boer.” De bedoeling is ook om gasten leuke arrangementen aan te bieden zoals een ritje met de huifkar naar de boerderij in IJzerlo voor een rondleiding, gecombineerd met een diner bij Suzie’s Farm.

Suzanne heeft een voetbalverleden, ze speelde van haar zesde tot haar dertiende jaar bij DZSV. Ze legt uit: “Ik was middenvelder. Toen ik in het weekend ging werken ben ik gestopt. We zijn trouwens allemaal voetballiefhebbers, onze hele familie. Samen met mijn vader bezoek ik zoveel mogelijk thuiswedstrijden van De Graafschap. We zitten op de Spinnekop. De sfeer is zo mooi, je zit zo dichtbij het veld, heel bijzonder. En een overwinning wordt zo ongeveer gevierd alsof er een Champions League finale is gewonnen…”