Informatieavond voor (nieuwe) leiders/trainers

mei 31, 2022

Voor een vereniging is het van het grootste belang dat we met elkaar aan de club bouwen! We kunnen dat niet als individu maar we doen dat juist samen. Misschien heb je al wel eens gedacht, ik wil best wel wat doen maar niet teveel en niet te vaak. Dat begrijpen we en daarom zou het zo goed zijn dat we het met veel doen. Vele handen maken licht werk tenslotte!

De afgelopen jaren hebben we voor nieuwe leiders en trainers bij AZSV vaak gezocht in ons eigen netwerk, dit heeft altijd goed gewerkt. Maar we weten ook dat dit vaak een race tegen de klok is om elk team goed gevuld te krijgen. Daarnaast horen we wel eens zeggen, ik zou dat ook wel willen maar ik weet niet zo goed wat ik dan moet doen en hoe. Daarom hebben we het idee opgevat om een informatieavond te organiseren over wat je doet als trainer en/of leider en wat je van de club krijgt om dat zo goed mogelijk te doen. Deze info avond is op maandag 20 juni in de kantine van AZSV van 19.30 uur tot 20.30 uur.

  • Je kunt op deze avond denken aan de volgende informatie:
  • Wat wordt er als leider of trainer van je verwacht?
  • Welke zaken ontvang je van de club die je niet zelf hoeft te bedenken of aan te schaffen?
  • Wat is er zo leuk aan trainer of leider zijn?
  • Bij wie kan ik terecht met welke vragen?
  • Word ik ook geholpen als ik mij heb aangemeld?
  • Bij wie kan ik me aanmelden?
  • Kan ik ook het team van mijn zoon of dochter trainen of leiden?
  • Kan ik ook getraind worden om trainer of leider te worden?

De lat ligt niet hoog.
Allemaal zaken waarover we je over willen informeren en je zit nergens aan vast. Daarnaast is er voldoende tijd voor vragen en interactie.

Heb je interesse of lijkt het je leuk? Meld je dan snel aan voor deze avond via voetbalzaken@azsv-aalten.nl